Samen met de judoka’s van Senshi zijn we bijna 2 weken geleden op kamp geweest. Het laatste weekend met echt t-shirt weer.

En dat was maar goed ook: de activiteiten die Inge Ebeltjes van Senshi voor ons in petto had waren allemaal buiten, allemaal om goed vies van te worden, ook zonder regen.

Het douanespel in het donker was vanouds spannend. Nu helemaal, want we waren voor het eerst naar de kampeerboerderij Emslanden in Ommen.

Na een lange nacht waar iedereen hééél vroeg naar bed was gegaan, moesten we de volgende dag alles samen doen. De meerkamp vergde veel samenwerking, waarbij de teamleiders een belangrijke rol speelden. Jong en oud werkten perfect samen.

De Bonte Avond was een traditioneel hoogtepunt. Arnold Hegeman, Rico Harder en Martin Evenberg hadden een mooi stuk voorbereid, waarvan Amber Goris en Jochem van Dijk heerlijk de klos waren. Jonathan het Holder had met zijn groep een hoorspel voorbereid, waar iedereen zwaar van onder de indruk was. Omdat hij eindigde met een ‘wordt vervolgd’, werd hij de volgende dag stevig aan de tand gevoeld, wanneer het vervolg was. ‘Volgend jaar’, aldus Jonathan met een dikke grijns. Dus wil je het vervolg horen….

De tweede dag was er een voetbaltoernooi, dat het team van Zander Evenberg schijnt te hebben gewonnen..

Nadat iedereen ’s middags was opgehaald hielden we nog een redelijke stapel gevonden voorwerpen over. Deze bewaren we nog een week, daarna gaat het gewassen naar de kringloop.

 

Van de ouders begreep ik, dat de bank thuis die middag bezet was door slapende judoka’s. Snap ik niks van, we gingen allemaal zoo vroeg naar bed…

 

Zie verder het fotoalbum voor een impressie van ons weekend samen.

 

Inge, bedankt voor de organisatie, het was TOP.