Zondag 15 november vindt in Deventer de Deventer Team Cup plaats. Hieraan nemen we als teams deel in samenwerking met Senshi en Judoschool Haagsma.

Ter voorbereiding hebben de judoka’s zondagmorgen samen getraind o.l.v. Marc Haagsma in zijn dojo. Trainers Marc Haagsma, Arnold Hegeman en Rita Evenberg zijn tevreden over de opkomst van de judoka’s en hun inzet tijdens de training.

Aan het eind zijn de teams voor het grootste deel bekendgemaakt. Het damesteam tot 12 jaar is nog niet helemaal duidelijk, dit wordt besloten tijdens de volgende gemeenschappelijke training, te weten komende zaterdag. Dan wordt getraind in de dojo van Judo Promotion Twente, Jan Prinsstraat 1, Hengelo.

De -12 jaar gaat trainen van 9.00 – 10.30 uur en de 12 jaar en ouder van 10.30 – 12.30 uur.

De samenwerking is niet alleen leuk, ook noodzakelijk. Wanneer je je judoka’s veel sparringpartners wilt bieden met zo min mogelijk reistijd, is dit de beste oplossing. Het is goed voor je ontwikkeling, wanneer je tijdens de training judoka’s hebt die net iets beter zijn om je verder te ontwikkelen. Daarnaast ook judoka’s die net iets minder sterk zijn, zodat je dingen kunt uit proberen die je nog niet zo goed beheerst. Hoe meer judoka’s op de mat, hoe groter de kans dat je beiden vindt.

Binnenkort worden de definitieve teams bekend gemaakt.