Met meer dan 500 deelnemers is het aantal deelnemers wederom weer gestegen. Het is daarmee druk in sporthal Veldwijk.

Ben Spijkers, internationaal scheidsrechter op het hoogste niveau en olympisch medaillewinnaar, waakt ook dit jaar over de kwaliteit.

Er is een goede samenwerking tussen de vrijwilligers van JPT, de scheidsrechters en de coaches van de diverse clubs. Het belang van de judoka staat bij iedereen voorop.

De judoka’s van Judo Promotion zelf blijven niet achter en scoren hoog in de medaillelijst:                Danee Roseval (2 weken geleden ook al goed voor goud in Den Haag) en Nohade worden kampioen, Cindy Rikhof, Jonathan ten Holder en Marijn Hanstede zijn goed voor zilver en Femke Brouwer, Sanne Arendshorst, Melissa Moller, Marka Alkan, Verena vd Werf, Lisa Alkan, Twan Weber, Koen Oude Nijhuis, Zander Evenberg en Jochem van Dijk zijn goed voor een bronzen plak