Gebroeders Karperien kampioen in Markelo

Hoe trots kun je zijn als ouders wanneer beide kinderen het hoogste plekje mogen bestijgen na afloop van hun judowedstrijden?

IMG_0337

Zowel Cas Karperien als zijn jongere broer Noud Karperien van Judo Promotion Twente worden tijdens het toernooi in Markelo kampioen. Noud moet hiervoor maar liefst 7 partijen judoën.

 

 

 

Meer judoka’s behalen eremetaal:                                                                                                                           Naast Cas en Noud worden Denley Langenbach, Nina Luisman, Sem Kalwij en Jarne van Os kampioen.  Zilver was er voor Taro Zwak, Tunahan Toptas en Jack Bekhuis.                                                                  Imke Geselschap, Jesper Meuzelaar en Ruben Wilbrink komen thuis met brons.                                         Een eervolle vierde plek is er voor Roosmarijn de Wit, Jorieke de Jager, Chelsea Langenbach, Tim Hellweg, Ilyas Ruparelia en Joey vd Sloot.

De judoka’s laten afwisselend judo zien met een scala aan worpen: o-soto-gari en o-goshi zijn hierbij toch wel het meest favoriet.