Op het Urenco judotoernooi in Almelo hebben de JPT judoka het goed gedaan.

Linde Hanstede (Almelo) wist het toernooi op haar naam te zetten. Hoewel ze een slechte start had, verlies met yuko op het moment dat haar tegenstander 2 shido’s had, wist ze zich te herpakken. Alle andere 4 partijen wist ze met aanvallend judo voortijding met een ippon te beslissen.

12472374_889485784494827_1388494745206323178_n

Tweede plaatsen waren er voor Sanne Arendshorst (Almelo), Jochem van Dijk (Borne), Luca Dikken (Hengelo) en Amber Goris (Vroomshoop). Jochem moest een klasse zwaarder meedoen aangezien er in zijn gewichtsklasse geen deelnemers waren. Het was dus voor Jochem een klasse prestatie om tweede te worden. Ook Amber Goris had een sterk optreden. Als vierde geëindigd op de districtskampioenschappen, hoefde ze vandaag alleen de districtskampioen voorrang te verlenen. Alle andere deelnemers legden het tegen haar af. Luca Dikken wist ook 5 partijen winnend af te sluiten, maar de ene verlies partij verwees Luca naar de 2e plaats.

Luca Dikken 2

Derde plaatsen waren er voor Sem Sterckel (Hengelo), die volgens een van de scheidsrechters de mooiste o uchi gari van de dag maakte, Nohade Riadi (Almelo), Twan Weber (Hengelo) en Marijn Hanstede (Almelo).

Vierde plaatsen waren er voor Tunahan Toptas (Almelo) en Maria Alkan (Hengelo).

Dit alles werd begeleid door onze coaches Ferry Evenberg, Remco van Dijk, Vincent Eidhof, Jochem van Dijk en Martin Evenberg.