Een weekend vol activiteiten, diverse trainingen, een toernooi en een sportief uitje.

Om resultaat te bereiken moet je trainen. Goed trainen. Hard trainen. Veel trainen. Daarnaast moet je toernooien draaien om jezelf te meten met anderen, om je eigen vooruitgang te meten en je trainingsdoelen te vernieuwen/aan te scherpen. Daarnaast moet er tijd en ruimte zijn om je te ontspannen. Dit was één van die weekenden waar dat allemaal samenkwam.

Het weekend begon zoals gewoonlijk met technische trainingen in Almelo en Hengelo op de vrijdag. Op de zaterdag gevolgd door de gebruikelijke technische trainingen in Almelo en wedstrijdtrainingen in Hengelo. Iets minder druk bezocht, omdat een deel al in Almelo de tatami op moest tijdens het internationale toernooi aldaar. De hele zaterdag was het druk bezet in Almelo in de IIspa hal.

Amber Goris 6

De zondag werd ‘s morgens getraind in de dojo van Judoschool Haagsma voor de zwarte band examens.

IMG_1983

Waarna de jeugd zich vanaf één uur ‘s middags vermaakte op het Twentebad. Daar had onze activiteitencommissie voor gezorgd (in dit geval Marjolein Weber), inclusief iets lekkers en een ijsje, met dank aan Het Twentebad. We hebben een heel actieve commissie, die probeert iedere maand een activiteit te bieden. Soms voor de brede groep, soms voor de selectie- of wedstrijdgroep, soms voor de jongeren, soms voor de oudsten en soms ook voor de ouders. Bij de groepsfoto wilden eigenlijk de ouders niet mee op de foto. Onzin natuurlijk. Dit was zo’n activiteit waar alles bij elkaar komt: jong en oud, recreant en topsporter, judoka of ouder. Dus ouders, jullie hebben deze activiteit mee tot een succes gemaakt en hoorden daarom terecht op de foto. Dus.

IMG_4221