Naast de lopende trainingen voor danexamens, gemeenschappelijke wedstrijdtrainingen en -stages en het schooljudo, is vandaag met succes de scholingsdag voor clubscheidsrechter gehouden. Dit initiatief heeft de onderliggende clubs Judo Promotion Twente, Judoschool Haagsma en Bijsterbosch ruim 20 nieuwe clubscheidsrechters opgeleverd. De nieuwbakken scheidsrechters worden na de zomervakantie uitgenodigd voor de cursus jeugdscheidsrechter.

De deelnemers waren:

IMG_4365

Jhon Deivy de Waard, Mei van der Scheer, Bente Egeter, Ellen Kasteel, Elin Henninger, Jorrit van Assen, Bram Onrust, Verena van de Werf, Maurits Janssen, Jochem van Dijk, Imke Luisman, Joram Wabivot, Lisa Alkan, Sem Sterckel, Robbert Kowallik, Randy Brummelhuis, Mireille Nijhof, Renske Uithof, Jasper Schoonbeek, Luuk Heering en Kim Korenblik, Amaani Ruparelia Luc van Burik en Mark Seiger.

De cursus werd gegeven door Roy Spijker onder begeleiding van Nico Haafkes.

De verzorging gebeurde door Simone en Karin , die middels koffie, thee, ranja, fruit en een koekje zorgden dat de innerlijke mens ook niets tekort kwam.