IMG_0707

Daar waar iedereen genoot van eindelijk een dag met mooi weer, waren de bikkels van Judo Promotion Twente (Almelo, Borne en Hengelo) Senshi (Nijverdal) en Judokwai (Vriezenveen) bezig met de laatste loodjes van de competitie. Wel de belangrijkste, namelijk de finales.

De Vriezenveencompetitie gaat vooral om het leren: leren omgaan met wedstrijdjes, met wedstrijdspanning, met winnen en verliezen en om het met elkaar gezellig te hebben

IMG_0809

De (groot)ouders. Broertjes en zusjes leefden enorm mee met de strijd die op de mat geleverd werd. Dat zullen sommigen nog wel merken wanneer ze hun video-opnames bekijken. Of liever, beluisteren..

IMG_0776

Namens JPT was John Eidhof aanwezig als jurylid en Amber Goris als scheidsrechter. Arnold Hegeman (Senshi) heeft de hele competitie de leraren vertegenwoordigd als begeleider.

 

IMG_0807  IMG_0824

De prestaties die uiteindelijk door de judoka’s van Judo Promotie Twente geleverd zijn:

Kampioen werden Noud Karperien, Hanneke Plaggemars, Cas Karperien, Chiara Melisie, Tunahan Toptas, Silvan Weeda, Maria Alkan, Kursad Sahin de Vos, Denday de Rooy, Jack Bekhuis, Twan Hovestad en Lars Schumacher. Het zilver ging bij ons naar Ruben Vaandering, Denley Langenbach, Dani Yevimov, Chiara Melisie, Tristan Boers, Sem Kalwij, Youri Grondman, Jesper Meuzelaar, Jarne van Os, Luc Damhuis, Rens Damhuis en Nicky Bastiaans. Brons behaalden Taro Zwak, Thijs Schokker, Ilyas Ruparelia en Hugo Tammes. Rick Hegeman behaalde een eervolle 4e plaats. De damesprijzen gingen naar Fenne van Beek, Imke Geselschap en Chelsea Langenbach.

IMG_0831

Marcel Mulder en Tom van Regteren, bedankt voor weer een mooi seizoen competitie.