Een supergezellige afsluiting gehad met de wedstrijdgroep op het Hulsbeek. Met 50 man hebben we ons prima vermaakt. Wat hadden we georganiseerd? NIETS. Wat leverde dat op? Balletje gooien, moddergevechten, zandkastelen, voetbalpartijtjes, moddermannen en -vrouwen, begrafenissen, lekkere hapjes die iedereen uit zichzelf had meegebracht en deelde met de groep, verbrande neuzen, hangjongeren en -ouderen, mensen die zich hardlopend in het water storten en anderen die zich, lekker rillend, stap voor stap iets dieper waagden, blijkbaar kickend op iedere centimeter (brrr), goede gesprekken. Allemaal bedankt, ik heb genoten.
Nu nog wat examens, afsluitende woensdag wedstrijdtraining in Almelo en vrijdag onze jaarlijkse vossenjacht waarna we met de seniorengroep in de stad het seizoen afsluiten. Kortom, een leuk weekje.
Je kunt je via de site aanmelden voor de vossenjacht (15 juli) en het kamp (9-10-11 september). Ga naar www.judopromotion.nl/aanmelden en maak je keuze.