In navolging van onze afspraken met Pro-F in Enschede, hebben we nu ook in Almelo afspraken kunnen maken met een fysiotherapie praktijk voor onze judoka. Ook hier zal nauw worden samengewerkt tussen therapeut en trainer. Zie onderstaand bericht.

Alle sporters van Judo Promotion Twente kunnen vanaf nu bij het Therapiecentrum Twente te Almelo terecht voor gratis klachtenspreekuur.

Fysiotherapie Almelo_262e9520bd42d0bc1c06023e60e3a1e3

U kunt hiervoor contact opnemen met de fysiotherapiepraktijk aan de Vissedijk 1 in Almelo. U krijgt dan een afspraak voor een fysiotherapeutisch consult. Als u dan aangeeft dat u lid van Judo Promotion Twente bent zal het eerste consult en een tweede afspraak voor behandeling geheel kosteloos zijn. Bij acute klachten streven wij er naar om een afspraak binnen 24 uur aan te bieden.

Naamloos1

Tijdens het consult wordt er gekeken naar uw klachten en de oorzaak van de problematiek. De fysiotherapeut kan aansluitend adviezen en huiswerkoefeningen voor thuis en bij de judo geven. Indien gewenst kan er ook behandeld worden.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u terecht bij:

Therapiecentrum Twente – Fysiotherapie Almelo

Vissedijk 1 – 7602 CN Almelo
t: 0546 – 865 215
e: info@fysiotherapie-almelo.nl
w: www.fysiotherapie-almelo.nl

Klachtenspreekuur / second opinion

Ook kunnen we voor een diepgaander onderzoek gebruik maken van echografie. Hierbij kunnen we oude en nieuwe blessures beoordelen op ernst en wat de precieze klacht is. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een second opinion bij een blessure.