Op zondag 29 januari van 13.00-16.00 uur biedt Judo Promotion Twente alle (ere)-leden, ouders, broers en zussen een geweldige middag aan in YIP’s Bowlingcentrum, Oude Molenweg 42-44 in Hengelo.

Het programma:
12.45-13.00 inloop
13.00-13.15 Huldiging van de Toppers en vrijwilligers.
13.15 -13.45 Beleidsplannen komend seizoen door het JPT bestuur.
13.45-16.00 Gezellig “naborrelen” met een hapje en een drankje.

Na de huldiging van de Toppers kunnen de kinderen alvast beginnen met bowlen, darten en poolen. Voor de volwassenen zal er een korte presentatie zijn van de beleidsplannen. Daarna is er ruimschoots de tijd om gezellig te borrelen en te genieten van de activiteiten bij Yips.

Wij hopen jullie allen te mogen begroeten op ons Jaarevent.
Graag wel even aanmelden, ook met hoeveel personen je komt. Wees op tijd want VOL=VOL wegens beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: activiteitenjpt@gmail.com of via https://www.judopromotion.nl/aanmelden-voor-activiteiten/