Voor de beide JPT judoka was het toernooi een zeer heugelijke dag. Chiara wilde graag een toernooi winnen en dat is geslaagd. Met aanvallend judo wist ze haar tegenstanders voor te blijven, waaronder haar clubgenoot Imke Geselschap die met een vierde plaats naar huis kon. Voor Nohade was het een heugelijke dag, omdat ze eindelijk wist te winnen van Lois Klein. Ze had van Lois al verschillende keren verloren, maar in Slagharen waren de rollen omgekeerd en stond Nohade op het bovenste schavot. Nohade wist alle partijen voortijdig te beslissen.
Met een 2e plaats vertrok Hanneke Plaggemars uit Slagharen. De eerste wedstrijd van de dag verloor ze, maar de andere drie partijen wist ze winnend af te sluiten en een 2e plaats was haar beloning.
Bij de jongens wist Noud Karperien een 2e plaats in de wacht te slepen. In de voorronde wist Noud alle wedstrijden te winnen, maar in de eindronde liet hij zich in de finale verrassen en ging de toernooi winst aan zijn neus voorbij.
Verena van der Werf ging met een 3e plaats naar huis, maar aangezien dit een gewichtsklasse hoger was dan normaal, kijkt ze met een tevreden gevoel terug op dit toernooi. Het toernooi was voor haar een mooie voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap – 21 jaar dat op 11 februari a.s. plaatsvind in Nijmegen.
Ook Sem Kalwij leverde een goede prestatie om in een zeer sterk bezette poule 4e te worden.
Ook de ander judoka die hadden deelgenomen, Mark Seiger, Paul Verkerke, Elisa Melisie, Jorrit van Assen, Matteo Melisie, Bart Vos, Fenne van Beek leverden een goede prestatie ook al vielen ze niet in de prijzen. Een speciale vermelding verdient Joram Wabivot, die na een zeer zware blessure, na twee jaar zijn rentree maakte op de wedstrijdmat. In het begin nog wat onwennig, maar later steeds beter, wat nog een mooie winstpartij opleverde.