Zaterdag draaide Judo Promotion Twente alweer de laatste voorronde van de Vriezenveencompetitie van dit seizoen.

Het strijdtoneel was dit keer de dojo van Senshi in Nijverdal. Ook nu meer belangstellende ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s dan plaatsen op de stoelen en banken. Kortom, volop belangstelling voor deze competitie.

Na felle strijd konden zich uiteindelijk kampioen noemen: Fenne van Beek, Alissa Kok, Esmee Kok, Denley Langenbach, Noud Karperien, Ruben Wilbrink, Sel Kalwij, Chelsea Langenbach en Twan Hovestad.
Zilver ging naar Matteo Melisie, Ilyas Ruparelia, Isis Nollen, Christiano Gaviano, Wesley Beverdam en Hanneke Plaggemars.
Brons was er voor Dennis Smidt, Ruben Vaandering, Teero Oskamp, Sven Mettinkhof, Julia Melisie, Tristan Boers, Imke Geselschap, Cas Karperien en Bart Vos. Een eervolle 4e plaats ging naar Elis Melisie, Omar Darwies, Dani Yefimov, Jordan Husel, Hugo vh Riet, Chiara Melisie en Thijs Schokker.

Judokwai Vriezenveen bepaalt nu aan de hand van de 3 gedraaide voorrondes wie er door is naar de eindronde van 10 juni.

Vooraf aan de eindronde vindt nog de meest spectaculaire ronde plaats, namelijk die teamronde: de judoka worden, zonder te kijken naar de plaats waar zij vandaan komen, verdeeld over 6 tot 8 teams. Deze teams krijgen namen als Anton Geesink en krijgen ieder een eigen begeleider/coach, waarna de judoka als teams de strijd met elkaar aangaan. Deze ronde vindt plaats op 1 april (geen grapje) in Vriezenveen.

Klik hier om het foto album te bekijken