9 juni Dubbele Mijl Hengelo

Dit wordt het vierde jaar dat we meedoen. We zijn begonnen met 5 deelnemers en zaten vorig jaar op 29 deelnemers. Lijkt me toch wel top wanneer we nu met meer dan 30 judoka en familieleden aan de start staan. Dit keer is het op een vrijdag en bestaat de keuze uit de Kids Run (1 km, vanaf 4 jaar), De Dubbele Mijl (3,2 km, vanaf 10 jaar) en de City Run (10 km, geen leeftijdsgrens te vinden)

Wie gaat de uitdaging samen met ons aan? Het is bedoeld voor judoka, hun ouders, broers, zussen. De kosten waren vorig jaar 6 euro. Ik heb mijn eerste kilometers er alweer op zitten. Vanaf nu zijn er nog 3 maanden voorbereiding mogelijk. Zodra er meer bekend wordt gemaakt vanuit de organisatie, volgt een officiële uitnodiging en kun je je via deze site inschrijven. 

Voor degenen die belangstelling hebben voor een gezamenlijke voorbereiding: geef een berichtje via Facebook naar Martin Evenberg of Rita Evenberg. Bij voldoende belangstelling richten we een tijdelijke hardloopgroep op.

Voor meer informatie klik hier