9 juni Dubbele Mijl Hengelo

De inschrijving voor de Dubbele Mijl van Hengelo is weer begonnen!
Voor 6 euro kun je meedoen, de inschrijving sluit 5 juni.

Je kunt je nu via deze pagina opgeven.

Dit wordt het vierde jaar dat we meedoen. We zijn begonnen met 5 deelnemers en zaten vorig jaar op 29 deelnemers. Lijkt me toch wel top wanneer we nu met meer dan 30 judoka en familieleden aan de start staan. Dit keer is het op een vrijdag en bestaat de keuze uit de Kids Run (1 km, vanaf 4 jaar), De Dubbele Mijl (3,2 km, vanaf 10 jaar) en de City Run (10 km, geen leeftijdsgrens te vinden)

Wie gaat de uitdaging samen met ons aan? Het is bedoeld voor judoka, hun ouders, broers, zussen.

Voor degenen die belangstelling hebben voor een gezamenlijke voorbereiding: geef een berichtje via Facebook naar Martin Evenberg of Rita Evenberg. Bij voldoende belangstelling richten we een tijdelijke hardloopgroep op.

Voor meer informatie klik hier