Afgelopen zaterdag werd in Papendal het grootste Budo spektakel van het jaar gehouden. Inmiddels de 5e editie en met ruim 1100 deelnemers een geslaagde dag.

Natuurlijk was JPT erbij: Judo Promotion Twente ging met 40 deelnemers op pad. Het programma was zo gevarieerd ingericht dat het aantrekkelijk was voor iedereen. Er werden clinics gegeven door Nederlandse wereldtoppers voor de jeugd en voor de oudere judoka Braziliaans jiu-jitsu, wedstrijdjudo en jiu-jitsu, judo en voetbal, enzovoorts. Zowel praktijk als theoretische inspiratiesessies voor bijvoorbeeld bestuursleden en ouders.

Budodag: Meeting met van Emden 1 Budodag: Meeting met van Eden 2 Budo dag

Meet-en-greet
Het was een dag waar iedereen kan kennismaken met gerelateerde sporten. Je kon grootheden in het judo ontmoeten en hen tijdens de meet-en-greet vragen stellen. Een superleuk clubuitje voor JPT. Hier konden de leden zich onderling verbinden maar zich ook verbonden zien met judoka en sporters uit heel Nederland.

 

Judoleraar Martin gevloerd Budo dag

Het weer zat duidelijk mee, zodat lekker buiten in het zonnetje gepauzeerd kon worden. Niet uitgerust, want als je 8 of 10 bent, heb je geen rust nodig, dan kun je lekker donderjagen. En voor een chocoladereep proberen met zijn allen je eigen  JPT judoleraar te vloeren.