Op 5 april jongsleden is onze oud-vrijwilliger en moeder van de oud JPT judoka Nelleke en Matthias Walgers overleden aan de gevolgen van keelkanker.

Martine heeft zich jaren ingezet voor de judosport als chauffeur voor haar kinderen, maar ook als vrijwilliger. Zij was weegmoeder in Borne, hielp mee met de Grote Club Actie en was actief op de verschillende JPT toernooien. Daarnaast heeft ze vele jaren de inschrijving van nieuwe leden bij de JBN verzorgd. Ook voor het district Oost Nederland heeft zij vrijwilligerswerk verricht, zij schreef de naambordjes die werden gebruikt op de verschillende districtskampioenschappen.

Namens het JPT bestuur condoleer ik hierbij de familie en we gedenken Martine als een actieve ouder, die veel voor de stichting heeft betekend.

 

Ferry Evenberg
Voorzitter a.i.