Op het afgelopen zaterdag gehouden kersttoernooi te Hoogeveen wisten naast Verena ook de volgende JPT judoka een eerste prijs te winnen: Nohade Riadi, Fenne van Beek en Ruben Vaandering gingen ook met de kampioensbokaal naar huis. 


Verena
 wist met goed technisch judo haar tegenstanders te overrompelen. Ze wist alle partijen met een ippon te beslissen, twee partijen eindigden met een houdgreep en twee partijen besliste ze met een worp. Een zeer fraaie uchi mata en een combinatie met een o uchi gari  kregen bewonderde blikken van de toekijkende judoka.
Ook 
Nohade wist met haar uchi mata de partijen te beslissen of haar een waza ari voorsprong op te leveren. De houdgreep die op de score volgde, besliste meestal de partij. Voor Nohade is dit weer een goede opsteker na haar wat mindere prestaties als gevolg van wat blessureleed.
Fenne wist ook met vier winst partijen de 1e plaats te bereiken. Zij had, in tegenstelling tot 
Verena en Nohade, wel iets meer moeite om te partijen naar zich toe te trekken. In de eerste partij kwam ze op achterstand, maar twee waza ari waren genoeg voor de winst. In de laatste partij kwam het zelfs aan op de beslissing van de scheidrechter, maar ook die besliste in het voordeel van Fenne en zo was voor haar de 1e plaats ook binnen.
Bij de heren was Ruben 
Vaandering de enige de een 1e plaats bereikte, maar ook Ruben moest er hard voor werken. In de eerste partij stond Ruben tot 20 seconden voor tijd achter, maar met een mooie tani otoshi wist Ruben een ippon te scoren en was de winst verzekerd. De andere partijen wist Ruben wat eenvoudiger te winnen.     

Naast de winnaars waren er ook judoka die een tweede plaats bereikten. Matteo Melisie wist met mooie ippons en slim judo een 2e plaats in de wacht te slepen. De wedstrijd om de tweede plaats wist Matteo te winnen, omdat hij zijn tegenstander twee shido liet oplopen. Noud Karperien wist wederom het podium te bereiken. Helaas niet de gehoopte 1e plaats, maar Noud was wel tevreden met zijn tweede plaats. Sem Sterckel mocht ook met een 2e plaats naar huis, maar Sem was hier niet tevreden over. Hij zei zelf: “Een domme fout van mij om zo te reageren” en deze verliespartij kostte Sem de 1e plaats. Marijn Handstede was zeer blij met zijn 2e plaats en ook heel erg moe. Na drie winstpartijen in de voorronde moest Marijn heel diep gaan in de eindronde om deze tweede plaats binnen te slepen. Op grond van de wedstrijdpunten werd Marijn tweede. Marijn s’ zus Linde wist een gedeelde derde/vierde plaats binnen te slepen. Ook Linde moest erg hard werken om deze ereplaats te bereiken. De partijen van Mark Seiger hadden vandaag de grootste amusementswaarde. De judoka waren aan elkaar gewaagd en de kansen keerden elk moment. Mark hield ons tot de laatste seconde in spanning. Helaas kon Mark niet elke partij winnend afsluiten en ook voor hem was er een gedeelde derde/vierde plaats. 

Sem Kalwij wist wel tot de tweede ronde door te dringen, maar in zijn klasse waren er, in tegenstelling tot de andere klasses, drie rondes nodig om de prijswinnaars te bepalen en Sem kon niet doordringen tot deze laatste ronde.
Elisa 
Melisie, Hanneke Plaggemars, Cas Karperien, Luc van Burik, Chiara Melisie en Roosmarijn de Wit wisten niet tot de tweede ronde door te dringen.