Ieder jaar viert JPT een feestje waar de successen van vorig jaar worden gevierd en waar vooruit wordt gekeken naar de toekomst. Dit jaar was Yip’s in Hengelo de plek waar de judoka’s uit Almelo, Borne en Hengelo en hun ouders waren uitgenodigd.
Allereerst was er aandacht voor het behalen van het Keurmerk van de Judo Bond Nederland. Er zijn nog maar 45 judoclubs in Nederland met dit waarborg voor veiligheid en kwaliteit.
Daarna werden alle toppers gehuldigd die succesvol waren geweest tijdens district of nationale kampioenschappen.  2017 was een erg goed jaar voor de judoka’s van JPT.
Veel aandacht was er daarna voor alle vrijwilligers, sponsoren en ouders die het samen mogelijk maken dat de judoka’s zich allemaal op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen in hun sport.
Na de presentatie was het tijd voor fun. Bowlen, darten en pool stonden op het programma. Aan het einde van de dag keken de judoka’s alweer vooruit naar het feest van volgend weekend. Het jaarlijkse judokamp staat voor de deur.