Waar menigeen de meivakantie gebruikte voor een extra vakantie, gold dit niet voor de judoka’s van Judo Promotion Twente.

Stage Europacup Berlijn

Aansluitend aan de Europacup Berlijn werd een 3-daagse stage gehouden, waar de Europese top zich verzamelde om samen te trainen. Jochem van Dijk, Nohade Riadi en Linde Hanstede waren hier onder begeleiding van Martin Evenberg.

Samen met hun trainingsmaatjes van SJO reisden zij zondag af naar Berlijn, om 3 dagen te trainen met de Europese top van hun leeftijd. Voor Jochem en Nohade vormt de stage een onderdeel van hun voorbereiding op hun eigen Europacup toernooien. Voor Nohade is dat het ECC Coimbra (Portugal). Aanstormend talent Linde Hanstede was aan de groep toegevoegd wegens haar prestaties in de -15 categorie afgelopen maanden.

Stage Burgdorf Zwitserland

Op uitnodiging van Dave de Vries, voormalig trainer Top Judo Twente, vertrok Martin Evenberg met een deel van de wedstrijdselectie naar Burgdorf. Dave woont sinds enkele jaren in Zwitserland en is daar zijn eigen judoschool begonnen. Zo konden onze judoka’s kennis maken met deze toptrainer en onder zijn begeleiding trainen. Een geweldige ervaring voor zowel judoka’s als begeleidende ouders.

Deelnemende judoka’s van JPT waren Ruben Wilbrink, Luca Dikken, Emi Zwak, Taro Zwak, Marijn Stoelhorst en Noah Abdoel.

Spelles

Waar de wedstrijdjudoka’s internationaal gingen, was voor de recreatieve judoka’s een spelles in Hengelo, om de nieuwe locatie in de Hasseler Es in te wijden.