Dronten – Zaterdag 22 juni is sporthal het Dok het strijdtoneel voor de JPT judoka.

Van JPT doen Marijn en Linde Hanstede, Luca Dikken, Twan Weber, Imke Geselschap, Hanneke Plaggemars en Jochem van Dijk mee.

Linde Hanstede
Linde houdt haar vorm van het afgelopen seizoen vast en wint haar partijen tot aan de finale met overmacht. In de finale moet ze helaas het onderspit delven. Een 2e plaats is een mooie afsluiter van het seizoen.

Jochem van Dijk
Jochem weet zijn vorm weer een beetje terug te vinden, na twee gewonnen partijen moet hij het in de halve finale afleggen tegen de latere kampioen. Zijn partij om de 3e plek weet hij met een indrukwekkende uchi-mata in zijn voordeel te beslissen.

Hanneke Plaggemars
Hanneke Plaggemars weet door zich goed aan haar opdracht te houden ook het brons binnen te halen.

De andere JPT-judoka weten geen podiumplaats te bemachtigen.