Emmen

Elisa Melisie wint overtuigend goud
Op het Open Drents judokampioenschap is het Elisa Melisie die het hoogste plekje op het podium bezet namens Judo Promotion Twente. Door 4 partijen voortijdig te beëindigen met ippon laat Elisa zien goed in vorm te zijn. Daarbij laat ze o.a. de Zweedse Melody Orfandiou achter zich.

3 x zilver voor Judo Promotion Twente
Tot de finale wint ook Hanneke overtuigend met aanvallend judo haar partijen. In de finale moet ze echter Inaya Verharen van Judoclub Sato voor zich laten. Zilver wordt hiermee haar deel.
Dit geldt ook voor Jochem van Dijk, die het ondanks een schouderblessure tot de finale weet te brengen. Ruben Vaandering wint ook 3 partijen overtuigend, waarna in de finale de winst gaat naar de Zweed Adam Kostoev.

Ruben Vaandering zilver in Emmen

Ruben Vaandering zilver in Emmen

Ruben Wilbrink, Luca Dikken, Noud Karperien en Sem Kalwij winnen ieders 2 partijen, niet voldoende om de eindronde te halen. Ze laten, evenals Imke Geselschap, Chiara Melisie, Taro en Emi Zwak technisch goed judo zien. De coaches hebben trainingsdoelen met hen besproken, zodat het toernooi een goede stap in hun ontwikkeling is.

De begeleiding is van onze judoka is deze dag in handen van Martin Evenberg en Duco van Buuren, waarvoor bedankt.