Almere – Judo Bond Nederland heeft op de Tanita NK judo 2019 Judo Promotion Twente uitgeroepen tot Club van het Jaar.

’s Ochtends werden we met een groep judoka’s opgehaald in Hengelo, waarna we naar de Nederlandse Kampioenschappen in Almere werden gebracht. Daar mochten de leden eerst kijken naar een stukje van het NK.
Tijdens het pauzeprogramma kregen de judoka’s van JPT het exclusieve recht om al voor de finales een handtekening te vragen van de kersverse wereldkampioen Noël van het End.

Hierna werden hoofdtrainer Ferry Evenberg en zijn leden gehuldigd.

 

Van Genio van Hoof, Leden en wedstrijdzaken JBN, nam Ferry namens JPT het ‘Club van het jaar’ bord in ontvangst.
Ter afsluiting van het exclusieve deel van JPT werden de judoka’s door Noël geworpen aldan mochten hem op de wedstrijdmat werpen. Een ware beleving voor de jeugdjudoka’s. ‘Dit is de mooiste dag van mij leven’, aldus Joris Nijmeijer, een van hen.
De judoka’s kregen van zowel Noël van het End als Genio van Hoof een compliment voor hun techniek.

Met een gerenommeerd technisch programma en goed opgeleide leraren is Judo Promotion Twente al jaren een vooruitstrevende club op het technische vlak. De club is enorm in de breedte vertegenwoordigd en goed bereikbaar voor iedereen in Twente met een passie voor judo. Judo Bond Nederland is trots om hen te eren met de titel JBN Club van het Jaar.