Zondag 20 oktober werd in Clermont Ferrand (Frankrijk) een sterk bezet internationaal toernooi gehouden. Hieraan namen vanuit JPT Linde Hanstede, Jochem van Dijk, Ruben Wilbrink en Luca Dikken deel. Een geweldige ervaring, mee mogen doen aan een toernooi dat voor de Franse cadetten als meetmoment geldt.

Aansluitend werd er 3 dagen getraind met de internationale top. Hier werd onder begeleiding van trainer/coach Martin Evenberg aan persoonlijke doelen gewerkt.
Dit was voor deze groep judoka de 2egrote internationale stage na Warschau een maand eerder.
Deze ervaringen worden meegenomen naar de trainingen bij thuisclub Judo Promotion Twente en het RTC in Enschede.

De stages worden gedraaid als voorbereiding op de meetmomenten voor de judoka tot 18 jaar in Nederland, te weten het Residentietoernooi in Den Haag op 10 november en het Twentetoernooi in Enschede op 14 december.

Daarnaast heeft een klein groepje meegedaan aan het regionale IJssel-Vecht toernooi in Zwolle. Hier behaalden Matteo Melisie, Giulia Melisie, Verena van der Werf en Tias Fikkert de 3eplaats. Met name de prestatie van de 54 kg. wegende Verena in de klasse tot 63 kg. is het vermelden waard. Zij was als junior tevens de jongste in deze seniorenpoule.