Bewegen is belangrijk. Om je lijf te ontwikkelen en nog veel meer.

Eerst even dat lijf: in deze tijd is het lastig veel te bewegen, lekker te stoeien, duwen en trekken. En toch is het zo belangrijk om veel en goed te bewegen. Bij judo gebruik je je hele lijf en ontwikkel je al je spieren. Je wordt sterk, krijgt een goede motoriek en coördinatie. Je leert stevig staan, letterlijk maar ook figuurlijk.

Maar het is nog veel meer: in deze tijd is elkaar ontmoeten veelal beperkt tot de schoolklas. Voor je ontwikkeling is het echter belangrijk, dat je leert samenwerken, jezelf beheersen, leert vallen èn weer opstaan.  Iedere keer opnieuw. Respect, ook wanneer iemand anders is of doet dan jij.
Al deze vaardigheden en eigenschappen horen als vanzelfsprekend bij de judosport.

Het is nu lastig om met een sport te beginnen. En alleen maar belangrijker.

Om de stap gemakkelijker te maken, bieden wij bij lidmaatschap een gratis judopak.

Kom gratis kennismaken en meld je aan voor een proefles via trainers@judopromotion.nl