Zaterdag 3 juli was het Hulsbeek het toneel van één van de afsluitende activiteiten van JPT voor het seizoen 2020-2021

Na elkaar bijna anderhalf jaar niet meer te hebben kunnen ontmoeten buiten de eigen judolessen,  was het voor de judoka’s van alle verschillende plaatsen (Almelo, Borne en Hengelo) en locaties heel fijn om weer samen iets te kunnen doen.
De weergoden waren ons duidelijk goed gezind: de week van regen werd voor ons onderbroken door een dag met een heerlijk zonnetje en een sportieve temperatuur van begin 20 graden.

Vandaag werd er buiten -samen met de ouders- een aantal spelletjes en activiteiten gedaan.
Gestart werd met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door onze eigen variant op levend schaken. Hierna volgde een pauze met voor iedereen een hapje en drankje en vrij spelen. Een hindernissentocht door en langs de beek was het vervolg van het programma.

Voor iedereen die nog energie over had, werd onder leiding van de judoleraren-in-opleiding nog een trimbaan afgelopen.
Samen zijn, samenwerken, conditie, coördinatie en vooral veel plezier stonden hierbij centraal.

Ter afsluiting was er voor iedereen nog een laatste hapje en drankje, waarna er een eind kwam aan een heerlijke sportieve ochtend.

Met nog een week examens in het vooruitzicht en op 9 juli de jaarlijkse vossenjacht is het seizoen voor de JPT judoka’s bijna ten einde. Bij de organisatie hiervan worden onze leraren-in-opleiding betrokken, die hiermee hun opleiding afronden.