Borger, 6 november 2021

In 3 blokken traden de judoka van JPT voor het eerst in bijna 2 jaar weer op de judomat.

‘s Ochtends was het de beurt aan Noud Karperien en Taro Zwak, in de -50 wisten ze allebei één partij te winnen.

Daarna was het de beurt aan Giulia en Elisa Melisie. Met aanvallend en doortastend judo wist Elisa 2 van haar partijen te winnen en zo een 3e plaats in de wacht te slepen. Als enige meisje in een poule van jongens wist ook Giulia een 3e plaats te bemachtigen door aanvallend te judoën en niet op te geven.

Als laatste waren Omar Darwies, Emi Zwak en Chiara Melisie aan de beurt. Met dominant en aanvallend judo wist Chiara de finaleronde te halen, helaas bleek ze hier toch nog iets te licht voor haar gewichtsklasse en wist ze geen winst meer te behalen. Omar is nog maar net overgestapt naar een nieuwe gewichtsklasse en kwam nog wat gewicht, lengte en kracht te kort. Nadat hij over zijn schroom heen was gestapt wist hij zijn laatste partij na een echte strijd te winnen.