Op het Residentie toernooi behaalt Linde Hanstede in de klasse tot 70kg het goud.

Linde begint het seizoen al goed met zilver op het NK tot 18 jaar in september.

Het Residentietoernooi in Den Haag is het eerste meetmoment voor de selectie voor de judoka’s tot 18 jaar voor het komende seizoen. Linde judoot 5 partijen, die ze allen overtuigend voortijdig beëindigt door ippon te scoren.  In de finale verslaat ze Sarah van Driel uit Veendam.

Het volgende meetmoment is het Open Twents Judokampioenschap op 18 december in Enschede.
Prestaties bij de landelijke meetmomenten leveren selectie op voor de buitenlandse meetmomenten.

Linde, lid van Judo Promotion Twente en Stichting Judosport Oost komt uit voor de laatste club. Naast deze clubs traint Linde bij Talentpartner Heerenveen en het Nationaal Training Centrum (NTC) Papendal.