Met een reünietraining op vrijdag, een vanentoernooi op zaterdag en bowlen op zondag is het een vol programma

Reünietraining op vrijdag
Jochem van Dijk, binnen de club al actief als les assistent, coach en deel uitmakend van de kampcommissie, vond het tijd voor een reünie. En zo werden de oud-leden via diverse social media benaderd, zodat er vrijdag ruim 30 man van 18 jaar en ouder op de mat staat. Waar sommigen van hen nog wekelijks trainen zijn er ook oudgedienden die de mat al meer dan 10 jaar niet meer hadden gezien. Met deelnemers uit Vriezenveen, Vroomshoop, Almelo, Borne, Hengelo en Limburg kunnen we spreken van een geslaagde training. Wordt vervolgd.

Gezamenlijk judotoernooi voor jongste judoka’s groot succes
Afgelopen zaterdag organiseerden de Enschedese club Judosport Oost (SJO) samen met Judo Promotion Twente (JPT) uit Almelo/Hengelo/Borne, voor de 15e maal samen het Vanentoernooi.
In de dojo in de Twentehallen gaan in kleine poules meer dan 100 jonge judoka’s de strijd met elkaar aan.
Het wordt een sportieve en leuke zaterdag, waarbij de judoka’s en hun fans (in groten getale aanwezig op de tribune) ook nog wat opsteken over de regels van het wedstrijdjudo.
Na afloop krijgt iedere judoka een medaille en degenen die een grens van 100 punten passeren, een vaan. Beide verenigingen kijken terug op een zeer geslaagde dag en goede samenwerking.

Bowlen met je eigen groep
Binnen de oudere groepen ontstaat een hechtere band. Zo ook bij de oudste groep van de Slangenbeek. Op initiatief van Eva-loes Huitsing, eveneens les assistent en coach, werd besloten samen te gaan bowlen. Met uiteindelijk 10 deelnemers wordt binnen een uur duidelijk dat we niet voor niks op judo zitten. Om de bal daadwerkelijk tegen de kegels te krijgen en niet te laten verdwijnen in de naast de baan gelegen goten, blijkt nog niet zo eenvoudig. ‘Dat wordt oefenen jongens’ zucht één van de deelnemers. We besluiten ons te troosten met een ijsje van Van der Poel. En wie weet gaan we vaker, zodat de topscore boven de 50 punten komt.

Zo is weer een supergezellig weekend voorbij, met voor alle leeftijden en niveaus iets leuks.

Lijkt het je leuk om bij ons mee te komen doen? We geven les op diverse locaties in Almelo, Borne en Hengelo.

Neem contact op via trainers@judopromotion.nl of neem een kijkje op de site www.judopromotion.nl