Na ruim 1 week vakantie is het wel lekker om weer iets te mogen doen. Zo organiseerde JPT voor haar leden de judo3daagse. Met op iedere dag een andere leraar en een grote diversiteit aan deelnemers werd het een leuke activiteit.
Rita Evenberg gaf de aftrap met een les met veel spelelementen en randorivormen. Zo werd er in 2-tallen gestreden om het bezit van een tennisbal en streden 2 teams om de punten.
De 2e les werden de judoka door Ferry Evenberg bijgeschoold met ippon seoi-nage en yoko-shiho-gatame. De afsluitende les was voor Jochem van Dijk, die zijn specialiteit o-soto-gari op het programma had staan. Ter afsluiting kregen de leden, die alle 3 de dagen hadden meegedaan, een diploma. Zo kreeg de kleine (Tigo) Meester uit Borne zijn les van de grote meester Jochem, eveneens uit Borne.

Zaterdag 22 april werd in Kampen de IJsselmond Cup gehouden. Op dit toernooi maakte Noud een goede rentree door kampioen te worden. Tijdens de meivakantie bewees Noud niet alleen zelf goed te kunnen judoën door tijdens de judo3daagse de lessen te assisteren.