Op Paaszaterdag werd weer een Vanencompetitie gehouden in Oldenzaal. Vanaf 11.00 uur werd in 3 blokken gestreden voor de ereplaatsen en de vanenpunten. Ondanks het lange vrije weekend hadden zich toch nog 20 JPT-judoka die ingeschreven. Naast de al wat ervaren deelnemers, waren er ook kinderen die vandaag voor het eerst met de Vanencompetitie meededen.

Na de weging konden de kinderen de zaal verkennen. Op het moment dat de weging gesloten was, werd begonnen met een gezamenlijke warming-up. Daarna werden de kinderen verdeeld over de 3 matten en konden de wedstrijden beginnen. Voor elk van de drie coaches was er 1 mat die ze in de gaten moesten houden. Pijke Bergenhenegouwen, Rita en Ferry Evenberg waren als coach aanwezig om de judoka te ondersteunen. Er werd fel gestreden om de partijtjes te winnen en het verlies werd met trots gedragen.

Twee JPT’ers wisten eerste te worden, namelijk Rebaz Kruse en Tim Ensink. Tim kreeg ook nog de blauwe vaan, voor zijn totaalscore van 500 punten.
Een tweede plaats werd behaald door Alexander Warburg, Max Mendels en Leo Reinerink.
De derde plaats was voor Florien Bergenhenegouwen, Bram Boersma en Nick Oude Elferink.
Vierde werden Dante Beusink, Fajah Kruse, Timo Visser, Daan Veenstra, Guus Agten, Lisa Wind, Thijs van den Berg en Mitch Diepenmaat.
Een vijfde plaats was er voor Jim Lichtenberg, Vincent van Bel, Sev Beusink en Bob Lichtenberg