Laden Evenementen

Het opstaptoernooi is bedoeld voor judoka’s zonder wedstrijdervaring. De reden om dit toernooi te organiseren is dat judoka’s die voor het eerst aan een regulier toernooi mee doen daar een ervaring opdoen waardoor zij een volgende keer niet meer mee willen doen. Doelstelling van het opstaptoernooi is de betreffende Judoka’s een goede eerste opstap te bieden om daarna door te stromen naar de gewone toernooien.

LETOP : Op bovenstaande uitleg is besloten dat de deelnemer niet meer dan 4 prijzen (1 ,2 of 3 prijs) mag hebben behaald . Indien gekonstateerd wordt dat een deelnemer meer dan het genoemde aantal prijzen bezit wordt hij/zij uitgesloten van deelname !

Sluiting inschrijving 1 februari 2020, 23.30 uur.
Plaats: Drentehal , Eursingerweg 1 , 9411 BA Beilen . Telefoon 0593-523612
Deelname: Het toernooi is bestemd voor meisjes, jongens, dames en heren die geboren zijn in 2014 t/m 2008 en t/m gele band. De judoka’s worden in principe ingedeeld in poules, naar geboortejaar, gewicht en graad. De organisatie behoudt zich het recht voor gewichtsklasse/ leeftijdsklasse samen te voegen en/of aan te passen indien daartoe aanleiding is.
Wedstrijdsysteem: Afhankelijk van het aantal deelnemers per klasse: enkelvoudige poule, meerdere poules met finale poule (resultaat uit voorronde gaat mee naar finale-poule).
Toegang: De entree voor het publiek is €  3,00. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Voor de deelnemers en coaches is hun deelnemers- /coachkaart tevens toegangskaart.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant