Laden Evenementen

Aanmelden tot 23 december 2022

Voor judoka’s van de wedstrijdgroep, geboren in 2009, 2008, 2007 en 2006.
De nummers 1 tm 4 plaatsen zich voor het Nederlands kampioenschap.
Deelnemers moeten in het bezit zijn van de 2e kyu oftewel blauwe band.

Het gebruik van een blauwe judogi is naast de witte judogi toegestaan. Dus alleen wanneer je de rode band om zou moeten doen. Men is hier echter niet toe verplicht.
Bij de weging moet iedere judoka zich melden in het judopak, met een volledig ingevuld JBN-paspoort, voorzien van een gelijkende pasfoto én een geldige JBN-lidmaatschapspas.
Tevens geldt dat elke judoka moet kunnen aantonen dat deze de Nederlandse nationaliteit bezit. Dit kan uitsluitend middels een geldig Nederlands paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart. LET OP: Een rijbewijs is hiervoor niet geschikt, omdat daar geen nationaliteit op aangegeven staat. Ook het tonen van een kopie/foto is niet geldig.

Als judoka’s op basis van het niet-naleven van bovenstaande worden uitgesloten van deelname, is dat te allen tijde de verantwoordelijkheid van de judoka zelf.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant