Laden Evenementen

Het Hunebedtoernooi is een sfeervol toernooi voor beginnende judoka’s.

Datum : 6 november 2021
Plaats : Sporthal De Koel, Molenstraat 5 te Borger, tel. 0599-234629.
Deelname: Voor jongens en meisjes geboren in 2010 t/m 2015.
Wedstrijdsysteem: Er wordt gespeeld in een poulesysteem. Indeling geschiedt naar leeftijd, gewicht en band. In voorkomende gevallen kan er door beperkte deelname een samenvoeging van poules plaatsvinden.
Weging: Er centraal gewogen waarbij het gewogen gewicht bindend is. Het tijdstip van weging staat vermeld op de deelnemerskaart. We willen voorkomen dat we op de dag zelf moeten overpoulen dus let op de overpoule datum die op het deelnemerskaartje staat . Mocht overpoulen op de dag zelf alsnog nodig en mogelijk zijn dan kost dat 5 euro.
Sluitingsdatum: De inschrijving sluit op 5 oktober 2021 of wanneer het maximum aantal van deelnemers 450 is bereikt.
Coaches: Deze zijn verplicht in de zaal een coachkaart te dragen. De coachkaarten worden aan de kassa verstrekt tegen een statiegeld van € 5,-. Vanaf 10 deelnemers per tijdsblok wordt een tweede kaart verstrekt. In de zaal is alleen sportschoeisel toegestaan.
Toeschouwers: Toeschouwers mogen alleen op de tribune plaatsnemen en niet naast de matten. De toegang voor bezoekers is € 2,00. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Deelnemerskaarten: Worden rond 19 oktober per mail toegezonden.
Hoofdjury: Deze is gerechtigd alle beslissingen te nemen die zij voor een goed en veilig verloop van het toernooi noodzakelijk acht.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelnemer Hunebeddentoernooi
11,00
Onbeperkt

Ga naar de bovenkant