Laden Evenementen

 

Datum :29 oktober 2022
Plaats :Sporthal De Koel, Molenstraat 5 te Borger, tel. 0599-234629.
Wedstrijdsysteem:Er wordt gespeeld in een poulesysteem. Indeling geschiedt naar leeftijd, gewicht en band. In voorkomende gevallen kan er door beperkte deelname een samenvoeging van poules plaatsvinden.
Weging:Er wordt centraal gewogen waarbij het gewogen gewicht bindend is. Het tijdstip van weging staat vermeld op de deelnemerskaart. We willen voorkomen dat we op de dag zelf moeten overpoulen dus let op de overpoule datum die op het deelnemerskaartje staat . Mocht overpoulen op de dag zelf alsnog nodig en mogelijk zijn dan kost dat 5 euro.
Sluitingsdatum:24 september 2022
Toeschouwers:Toeschouwers mogen alleen op de tribune plaatsnemen en niet naast de matten. De toegang voor bezoekers is € 3,50. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Hoofdjury:Deze is gerechtigd alle beslissingen te nemen die zij voor een goed en veilig verloop van het toernooi noodzakelijk acht.
Corona maatregelen:E.e.a. vindt plaats volgens de op dat moment geldende beperkingen en voorwaarden i.v.m. het Coronavirus.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant