Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Plaats:Sporthal ’t Noorderslag, Turflaan 1, 7776 BJ, Slagharen
Voorwaarden:Het lidmaatschap van Judo Bond Nederland is verplicht. Dit moet desgevraagd worden aangetoond door een geldig JBN paspoort.
Leeftijd:Geboren in 2014 en eerder .
ClubbokaalDe vereniging / sportschool met de meest behaalde punten ontvangt de ANBERGEN BOKAAL en € 150,- . Voordat het toernooi begint, leveren verenigingen / sportscholen bij de hoofdjurytafel de namen in van hun tien beste judoka’s.
Indeling:De indeling vindt plaats in poules naar leeftijd, graad en gewicht, zoals dat is voorgeschreven door de Judo Bond Nederland. In bepaalde gevallen kan daarvan worden afgeweken. De indeling wordt zo spoedig mogelijk geplaatst op de website van judo noord.
Gewichtsklassen:Wij hanteren de geldende normen van Judo Bond Nederland. In voorkomende gevallen kan daarvan worden afgeweken.
Wijzigingen:Wijziging kunnen tot uiterlijk 24 januari 2020 worden doorgegeven per e-mail. Voor het ompoulen op de toernooidag wordt een bedrag van € 5,00 gevraagd.
Deelnemerskaarten:Deze worden u minimaal 2 weken voor het toernooi toegestuurd.
De deelnemerskaarten worden u niet toegestuurd als de gehele betaling niet binnen is.
Weging:De weging is verplicht voor aanvang van de wedstrijden. Deelnemers die onjuiste informatie hebben verstrekt over hun leeftijd, band of gewicht worden van deelname uitgesloten.
Dangraadpunten:Op dit toernooi kunnen dangraadpunten worden gehaald. De desbetreffende oranje kaart moet wel worden meegenomen.
Toegangsprijs:Aangezien het entreegeld verwerkt is in het inschrijfgeld heeft iedere toeschouwer vrij toegang tot de sporthal.
AansprakelijkheidBSV Anbergen, afdeling Slagharen, is voor, tijdens of na het toernooi niet verantwoordelijk voor kosten die ontstaan, als gevolg van een ongeval tijdens het toernooi of als gevolg van diefstal, etc.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available