Word vrijwilliger!

JPT kan niet bestaan zonder de ondersteuning van vrijwilligers. Denk aan ondersteuning van de trainers, organisatie van de grote clubactie, de jaarlijkse vossenjacht, judo stages en onze eigen toernooien.
Of u nu een hectische baan heeft, druk met een opleiding of juist tijd wilt vrijhouden voor de kinderen: we begrijpen dat u het druk heeft.
Daarom kunt u ervoor kiezen om regelmatig een bijdrage te leveren of aan één specifiek project mee te werken. Waarvoor u ook kiest: dankzij uw inzet en hulp zorgen we voor een mooie ervaring voor onze judoka’s, uw kinderen en jouw club.

Wat levert het op? Niets, en een heleboel. U levert om te beginnen een enorme bijdrage aan jouw club of de club van uw kind. U kunt echt het verschil maken. Dat het ‘stiekem’ ook nog eens erg leuk is om samen met anderen ‘goed werk’ te doen, is uiteraard mooi meegenomen.

Wij zijn op zoek naar hulp bij de volgende activiteiten:

  • Notulist/secretaris binnen het JPT bestuur. (vaste activiteit, 1x per maand vergaderen we m.u.v. augustus)

  • Organisatie van de Grote Clubactie, hiervoor is een vaststaand stappenplan en gaat vooral om invoeren van verkochte loten. (vaste activiteit, 1x per jaar oktober-november)

  • Wij willen een commissie gaan samenstellen voor onze top judoka die geselecteerd zijn door de JBN om nationaal en internationaal wedstrijden te gaan doen. Als vereniging blijven we tot en met -18 verantwoordelijk. Wat een mooi uithangbord zijn deze judoka voor onze club! Denk mee hoe wij dit het beste vorm kunnen geven. (vaste activiteit, nader te bepalen)

  • Sponsorloop organisatie. (vaste activiteit, 1x per jaar)

  • Elk nieuw wedstrijd seizoen starten we met een 3-daagse judostage. Hiervoor zoeken we mensen die mede willen organiseren en die deze dagen actief willen participeren met boodschappen en verzorgen van de maaltijden. (vaste activiteit, 1x per jaar)

We zijn trots op onze huidige vrijwilligers. Met een beperkt aantal mensen wordt er veel werk verzet: de wedstrijdcommissie, activiteitencommissie, sponsorcommissie, lief- en leedcommissie, kamp- commissie en onze vertrouwenscontactpersonen.

Ook u kunt een bijdrage leveren. Wij nodigen u graag uit tijdens een bestuursvergadering waarin we alle ins en outs zullen aanstippen.

Ferry Evenberg
Ferry EvenbergVoorzitter
Neem voor meer informatie over vrijwilligerswerk contact op met onze voorzitter