Sponsoren

Een club kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren. Judo Promotion Twente wil daarom op deze manier alle sponsoren bedanken!

Heeft u interesse in het sponsoren van JPT? Neem dan contact met ons op via: sponsoring@judopromotion.nl

Makrozijn

De wedstrijdtassen van Judo Promotion Twente zijn mede mogelijk gemaakt door Makrozijn.

Meer informatie vindt u op de website van Makrozijn.

Grote club actie

Dankzij de opbrengst van de grote club actie is JPT in staat om wat leuke extra’s te realiseren voor de judoka. Dit jaar gaat onder andere een deel van de opbrengst naar de financiering van het jaarlijkse kamp, om dit zo betaalbaar mogelijk te houden voor iedereen.

Een groot deel van de opbrengst komt uit de verkoop van superloten. Hierbij willen wij de kopers van deze loten hartelijk bedanken!

Furrrst

Trimsalon Furrst is dé plek om uw kat, konijn of cavia te laten trimmen.

Eigenaresse Ranoma ter Huurne hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht voor uw dier: “Ik behandel alleen op afspraak en één dier tegelijk. Zodoende heb ik alle tijd voor uw dier. Diervriendelijk en vachtvriendelijk werken staat voorop bij mij.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Furrrst.

Geerligs VA

Als Virtual Assistant ondersteunt Sandra Geerligs gemeentes en ondernemers met zaken waar zij niet aan toe komen zodat zij zich kunnen focussen op hun core business.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 06-3867450.

Dynamic

Sinds 1993 specialist in echografie in binnen- en buitenland (medisch en veterinair).

Naast echografie apparatuur levert Dynamic ook toebehoren en onderzoeksbanken en de daarbij horende technische ondersteuning.

Naast deze specialisaties wil Dynamic zich differentiëren van de overige aanbieders door bij verkoop ook meerwaarde te bieden. Deze meerwaarde is niet enkel gerelateerd aan de kwaliteit van het product zelf maar zeker ook aan de mogelijkheid van de klant om de producten ten volle te kunnen benutten.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Dynamic.

Hofsteenge Wesseling Notariskantoor

De notarissen en kandidaat-notarissen van Hofsteenge Wesseling staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. Ze staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. Een notaris is de deskundige, onafhankelijke en professionele partij die je nodig hebt om afspraken in een notariële akte vast te leggen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Hofsteenge Wesseling.

Tandartspraktijk Geesteren

Tandartspraktijk Geesteren is een dorpspraktijk voor het hele gezin. Voor kinderen en volwassenen, maar ook voor ouderen met een gebitsprothese.

Of het nu gaat om de periodieke controles, gaatjes vullen, een kroon plaatsen, implantaten, enzovoort: wij leveren een compleet pakket mondzorg. Hoogwaardige tandheelkunde staat bij ons hoog in het vaandel waarbij persoonlijke aandacht en service voorop staan.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Tandartspraktijk Geesteren.